DOMÁCI TVAROHOVÝ DEZERT

DOMÁCI TVAROHOVÝ DEZERT

Suroviny pre 18 osoby:
500g

tvaroh

30g

Update Krémový prášok s vanilkovou príchuťou

30g

smotana na šľahanie

1 ČL

Psylium

3 ČL

Update Stévia Zero tekuté stolové sladidlo

1/2 ČL

vanilková aróma

Príprava:

Tvaroh pomocou vidličky rozdrvíme, pridáme ostatné suroviny a s tyčovým mixérom dobre rozmixujeme. Odporúčame použiť krémovejší tvaroh hrudkovitý, aby sme nemali veľmi suchý náš dezert. Krém naplníme do sáčku, vystrihneme roh, aby sme mohli vytláčať 9-10 cm dlhé rúrky na papier na pečenie. Odložíme na hodinku do mrazničky. Zatiaľ pripravíme polevu. Nad parou roztopíme tortovú polevu. Na papier na pečenie pomocou lyžičky pripravíme také dlhé pásiky, ako sú naše tvarohové rúrky. Na každý pásik položíme tvarohovú rúrku a takto nám vznikne spodok dezertu. Keď nám vytuhne spodok, tak po jednom pomocou vidličky ich pekne obalíme polevou. Keby nám začala tuhnúť poleva, tak opäť trošku roztopíme nad parou.

Kategórie