MANGOVÁ SYROVÁ TORTA

Výživová hodnota v 100g výrobku
Energeticka hodnota 1098kj / 264kcal
Tuky 19,9g
Z toho nasýtené mastné kyseliny 11,5g
Sacharidy 19,9g
Z toho cukry 3,3g
Polyoly 5,9g
Vláknina 1,2g
Bielkoviny 4,8g
Soľ 0,32g
Skladom
SKU
MANGOVÁ SYROVÁ TORTA
2,28 €
Informácie o produkte:

Chrumkavý linecký plát (18%) upečený spolu so syrovým krémom (60%), s mangovou polevou (22%). Hotový cukrársky výrobok. S obsahom sacharidov zníženým o 50%. Bez pridaného cukru. Obsahuje prírodné cukry. Chutný a ľahodný tortový rez na príjemné osvieženie nie len v lete. Milovníci manga si prídu na svoje.

Zloženie:

polotučný tavený syr 25% (pitnávoda, čerstvýpolotučnýsyr,  sladkásmotana, maslo,  sušenéodstredenémlieko, mliečnabielkovina, sušenásrvátka, modifikovanýškrob, regulátorykyslosti: citráttrivápenatý, kyselinacitrónová, emulgujúcesoli: fosforečnanysodné, polyfosforečnany, stabilizátor: karagénan, jedlásoľ), výrobok vyrobený použitím mlieka a rastlinného tuku s 20% obsahom tuku (pasterizované odstredené mlieko, rastlinnýtuk (kokosový, palmový), aróma, kultúra baktérií), margarín na pečenie [rastlinnéoleje a tuky (palmový, kokosový, repkový, slnečnicový v rôznychpomeroch), pitnávoda, úplne hydrogenovanýrastlinnýtuk (kokosový), bezvodý mliečny tuk, emulgátory (slnečnicovýlecitín, mono- a diglyceridymastnýchkyselín,esterymono- a diglyceridovmastnýchkyselín s kyselinoucitrónovou, esterypolyglycerolumastnýchkyselín, polyglycerolpolyricínoleát), konzervačná látka: sorban draselný, jedlásoľ, aróma, regulátorykyslosti (kyselinacitrónová, citransodný), farbivo (beta-karotén)], pšeničnámúka, mango 9%, celé vajce, sladidlá (erytritol, maltitol, sukralóza, glykozidysteviolu), cukrársky prípravok na báze nesladeného rastlinnéhotuku (pitnávoda, čiastočne hydrogenovaný rastlinný tuk (palmovýtuk) 27%, potravinárskavláknina: frukto-oligosacharidy, emulgátory: esterymono- a diglyceridovmastnýchkyselín s kyselinoumliečnou, esterymono- a diglyceridovmastnýchkyselín s kyselinoumono- a diacetylvínnou, sójovýlecitín; mliečnabielkovina, stabilizátory: celulóza, sodnásoľkarboxymetylcelulózy, fosforečnanydraselné, citranysodné; jedlásoľ, arómy, farbivo: beta-karotén), mrkva, kukuričnámúka, sušenásrvátka, modifikovanýškrob, sušenéodstredenémlieko, bambusová vláknina, tekutý vaječný žĺtok, potravinárskaželatína, arómy, zomletévanilkovésemienka, jedlásoľ

Kategórie