Informácie o produkte:
Celé čierne korenie. Po paprike je v maďarskej kuchyni najpoužívanejším korením čierne korenie, najštipľavejší druh korenia, ktoré sa používa celé, mleté alebo lámané. V malom anglickom mestečku Watton sa nachádza rodinná Zelená kuchyňa, ktorá už od začiatku 90. rokov chrlí zázraky korenia z celého sveta. V moderne vybavenom závode pracuje len tridsať ľudí, no napriek tomu sú po celom svete balené a distribuované milióny škatúľ korenín a koreniacich zmesí.
Zloženie:
zrnká čierneho korenia
Shop By
Kategórie
- CULINARIS
- VIANOČNÝ SORTIMENT
- BEZLAKTÓZOVÉ výrobky
- CEREÁLIE
- CESTOVINY
- ČOKOLÁDA
- DŽEMY a KRÉMY
- KÁVA
- KETO výrobky
- MLIEČNE výrobky
- MÚKA a STRÚHANKA
- NÁPOJE
- NÁTIERKY
- NUTRITION
- OCHUCOVADLÁ
- PEKÁRENSKÉ VÝROBKY
- PEKÁRENSKÉ výrobky - SLADKÉ
- PEKÁRENSKÉ výrobky - SLANÉ
- PRÁŠKOVÉ výrobky
- SIRUPY
- SLADKOSTI
- ŠALÁTY
- ZMRZLINA
Porovnať produkty
Nemáte žiadne položky na porovnanie.