Loader
fbiconUpdate SK
0 pr | 0

Recept

Recipe Img

UPDATE LOW CARB TVAROHOVÝ KRÉM S JAHODOVOU VRSTVOU

Suroviny pre 4 osoby: - 1 porcia = 12 bodov

SUROVINY:
-500g tvaroh (krémový)
-200g mlieko
-200g smotana na šľahanie
-50g Update Pudingový prášok vanilkový
-3ČL Update Stevia Zero tekuté sladidlo

JAHODOVÁ VRSTVA:
-200g jahody
-1ČL Update Stevia Zero tekuté sladidlo
-1PL voda

Príprava: Jahody nakrájame na drobno a zmiešame s vodou a so sladidlom, a varíme kým nezhustne. Rozdelíme to do 4 pohárov na spodok a odložíme do chladničky. Pudingový prášok vymiešame do hladka s troškou mlieka, zvyšok mlieka zohrejeme a pri stálom miešaní pridáme pudingovú zmes a varíme do hustého krému. Puding necháme úplne vychladnúť. Tvaroh, smotanu a vychladnutý puding zmiešame dokopy a tyčovým mixérom šľaháme aby vznikla jemná našľahaná konzistencia. Navrstvíme na jahodovú zmes do 4 pohárov. Najlepšie je nechať na noc odstáť v chladničke aby sa chute dobre spojili. Pred podávaním zdobíme čerstvým ovocím. Dobrú chuť.