Loader
fbiconUpdate SK
0 pr | 0

Recept

Recipe Img

UPDATE LOW CARB BROWNIE S KOKOSOVÝM KRÉMOM

Suroviny pre 6 osôb: 16ks cca 5X5cm
-1kus cca 55-60g = cca 3g sacharidov

CESTO:
-120g Update Horká tortová poleva
-80g maslo
-25g Update KETO múčna zmes
-3ks vajíčka veľkosť L
-20g kakao
-20g Update Zero sladidlo
-1ČL prášok do pečiva

KOKOSOVÝ KRÉM:
-250g mascarpone
-125g smotana na šľahanie
-100g voda
-50g strúhaný kokos
-40g Update vanilkový prášok na studený krém
-2ČL Update Stevia Zero tekuté sladidlo
-1/2ČL vanilková aróma

ČOKO POLEVA:
-60g smotana na šľahanie
-80g Update Horká tortová poleva
- strúhaný kokos na ozdobu

Príprava: Rúru predhrejeme na 180C. Maslo roztopíme a pridáme čokoládu a necháme úplne rozpustiť. Pridáme sladidlo. V druhej miske zmiešame múku, kakao, prášok do pečiva. K čokoláde pridáme po jednom vajíčka a ručným šľahačom vymiešame do hladkej zmesi a preosiatu múčnu zmes opatrne primiešame. Formu (cca 20x20cm) vystelieme papierom a vylejem zmes. Pečieme horným-dolným programom cca 10-12min. Po upečení necháme vo forme úplne vychladnúť. Prášok na studený krém s vodou vyšľaháme do hladkej peny a odložíme do chladničky na 5 min. a potom pridáme mascarpon, sladidlo a arómu a zmiešame ručným mixérom. Postupne pridávame aj smotanu na šľahanie a vyšľaháme do peny. Na záver primiešame aj kokos a natrieme na vrch upečené cesto. Odložíme do chladničky a pripravíme polevu. Smotanu zohrejeme a pridáme čokoládu, necháme úplne rozpustiť. Trošku necháme vychladnúť a nalejeme na vrch kokosového krému. Posypeme kokosom a odložíme na noc do chladničky. Dobrú chuť.