Loader
fbiconUpdate SK
0 pr | 0

Recept

Recipe Img

UPDATE ČOKO SUFLÉ

Suroviny na 3 porcie: 1 porcia = 1,4g sacharidov (bez poliolov) = 1 bod

-85g Update Horká tortová poleva
-25g maslo
-2db vajcia veľkosť L
-3g Update Esti múka – večerná múka
-10g Update Zero sladidlo
-štipka soli
-kakao (na posypanie formy)

Príprava: 3 stredne veľké formy na suflé vymastíme maslom a posypeme kakaom. Rúru predohrejeme na 200C. Horkú tortovú polevu a maslom roztopíme nad vodným kúpeľom. Po odstavení z varnej dosky primiešame žĺtka. Následne so soľou a sladidlom vyšľaháme bielka do tuhej peny a primiešame k čokoládovej zmesi. Jemne preosejeme múku a primiešame k čokoláde a nalejme do formičiek. Pečieme pri 200C cca 7-8 minút. Hotové je vtedy, keď z vrchu je chrumkavá kôra a vnútro je jemné a tekuté. Podávame ešte teplé, najlepšie s kopčekom Update Low Carb vanilkovej zmrzliny. Dobrú chuť