Loader
fbiconUpdate SK
0 pr | 0

Recept

Recipe Img

UPDATE CIBUĽOVÁ BAGETA

Suroviny na 3 ks: 1 ks = cca130g = cca 8,7g sacharidov = 5 bodov

CESTO:
-210g Update Keto Múčna zmes
-10g pšeničná bielkovina
-280g voda
-15g olivový olej
-1/2ČL soľ
-4g instantné droždie
-cca. 6g pečená cibuľa

Príprava: V jednej miske zmiešame Update múčnu zmes, bielkovinu a instantné droždie. Vlažnú vodu, olivový olej a soľ zmiešame v druhej miske. Do misky kuchynského robota nalejeme tekutú zmes a následne aj suchú zmes a zapneme na miesenie (necháme dobre vymiesiť, aby sa suroviny dobre spojili). Po miesení cesto rozdelíme na 3 rovnaké časti. Na silikónovej podložke vytvarujeme 3 rovnaké buchty a valčekom ich povaľkáme. Posypeme pečenou cibuľkou a zrolujeme každé jedno cesto do rolky a kraje uzavrieme. Medzi rukami ešte vytvarujeme do formy bagety a naukladáme na papierom vystlatý plech. Vrch bagiet narežeme na 2-3 miestach. Na plech natiahneme väčší sáčok, aby sme uzavreli. Vo vypnutej rúre pri max 28-30C cca 50 minút necháme kysnúť. Po kysnutí bagety vyberieme z rúry a rúru predohrejeme na 180C. Pri teplovzdušnom programe pečieme cca 35-40 minút. Po upečení vyberieme na mriežku a necháme vychladnúť. Podľa chuti servírujeme s maslom, šunkou alebo suchou salámou. Dobrú chuť.