Loader
fbiconUpdate SK
0 pr | 0

Recept

Recipe Img

LOW CARB NANUKOVÁ TORTA

Suroviny pre 10 rezov: - 1 rez = 2 body
KRÉM:
-600g smotana na šľahanie
-250g mascarpone
-3ČL Update LOW CARB Stevie Zero tekuté sladidlo
-1ČL vanilková aróma

ČOKO PLÁTKY:
-100g Update LOW CARB Horká tortová poleva
-1ČL kokosový olej

ZDOBENIE:
-100g smotana na šľahanie
-1ČL Update LOW CARB Stevie Zero tekuté sladidlo
-cca. 25g Update LOW CARB Horká tortová poleva

Príprava: Prichystáme cca 22cmx8cmx6cm silikónovú formu. Spodok obkreslíme na papier na pečenie 4x vedľa seba. Roztopíme čoládu s kokosovým olejom nad parou. V tenkých vrstvách nanesieme na vopred obkreslené šablóny a odložíme do chladničky. Smotanu na šľahanie vyšľaháme. V druhej miske zmiešame mascarpone s vanilkovou arómou a primiešame šľahačku. Do našej silikónovej formy vrstvíme šľahačkovú zmes a stuhnutú vrstvu čokolády. Na spodok a aj na vrch musí ísť šľahačková zmes. Odložíme do mrazničky (-19C) min. na 3 hodiny. Keď nám zmes stuhla, tak vyklopíme na tácku a so sladidlom vyšľahanou šľahačkou potrieme boky a vrch. Vrch posypeme kakaovým práškom a čokoládovými hoblinami. Kraje dozdobíme šľahačkou. Opäť vložíme do mrazničky, aby nám stuhla aj ozdoba. Cca pol hodinku pred podávaním vyberieme z mrazničky a ostrím nožom krájame rezy. Dobrú chuť!