Loader
fbiconUpdate SK
0 pr | 0

Recept

Recipe Img

DOMÁCI TVAROHOVÝ DEZERT

Surovinyna 18 kusov: 1 ks = cca 35-40g = 2,1g sacharidov
SUROVINY:
-500g tvatoh
-30g Update Vanilkový studený krémový prášok
-30g smotana na šľahanie
-1ČL Psylium
-3ČL Update Stevia Zero tekuté sladidlo
-1/2ČL vanilková aróma

POLEVA:
-250g Update Horká tortová poleva

Príprava: Tvaroh pomocou vidličky rozdrvíme, pridáme ostatné suroviny a s tyčovým mixérom dobre rozmixujeme. Odporúčame použiť krémovejší tvaroh hrudkovitý, aby sme nemali veľmi suchý náš dezert. Krém naplníme do sáčku, vystrihneme roh, aby sme mohli vytláčať 9-10 cm dlhé rúrky na papier na pečenie. Odložíme na hodinku do mrazničky. Zatiaľ pripravíme polevu. Nad parou roztopíme tortovú polevu. Na papier na pečenie pomocou lyžičky pripravíme také dlhé pásiky, ako sú naše tvarohové rúrky. Na každý pásik položíme tvarohovú rúrku a takto nám vznikne spodok dezertu. Keď nám vytuhne spodok, tak po jednom pomocou vidličky ich pekne obalíme polevou. Keby nám začala tuhnúť poleva, tak opäť trošku roztopíme nad parou.