Loader
fbiconUpdate SK
0 pr | 0

Mangová syrová torta

Mangová syrová torta
Naša cena
2,28 EUR
Množstvo
1
+ -
Loader
Kúpiť
(Len na vybrané miestá)

Mangová syrová torta

110g

Priemerná výživová hodnota(na 100g produktu):

Priemerná výživová hodnota: V100 g výrobku
Energetická hodnota 1098kj/        264 kcal
Tuky 19,9g
z toho nasýtené mastné kyseliny 11,5g
Sacharidy 19,9g
z toho cukry 3,3g
polyoly 5,9g
Vláknina 1,2g
Bielkoviny 4,8g
Soľ 0,32g
 
Informácia o produkte:
Chrumkavý lineckýplát (18%) upečený spolu so syrovým krémom (60%), s mangovou polevou (22%). Hotový cukrársky výrobok. S obsahom sacharidov zníženým o 50%. Bez pridaného cukru. Obsahuje prírodné cukry. Chutný a ľahodný tortový rez na príjemné osvieženie nie len v lete. Milovníci manga si prídu na svoje.
 
Zloženie:
polotučnýtavenýsyr 25% (pitnávoda, čerstvýpolotučnýsyr,  sladkásmotana, maslo,  sušenéodstredenémlieko, mliečnabielkovina, sušenásrvátka, modifikovanýškrob, regulátorykyslosti: citráttrivápenatý, kyselinacitrónová, emulgujúcesoli: fosforečnanysodné, polyfosforečnany, stabilizátor: karagénan, jedlásoľ), výrobokvyrobenýpoužitímmlieka a rastlinnéhotuku s 20% obsahomtuku (pasterizovanéodstredenémlieko, rastlinnýtuk (kokosový, palmový), aróma, kultúra baktérií), margarín na pečenie [rastlinnéoleje a tuky (palmový, kokosový, repkový, slnečnicový v rôznychpomeroch), pitnávoda, úplnehydrogenovanýrastlinnýtuk (kokosový), bezvodýmliečnytuk, emulgátory (slnečnicovýlecitín, mono- a diglyceridymastnýchkyselín,esterymono- a diglyceridovmastnýchkyselín s kyselinoucitrónovou, esterypolyglycerolumastnýchkyselín, polyglycerolpolyricínoleát), konzervačnálátka: sorban draselný, jedlásoľ, aróma, regulátorykyslosti (kyselinacitrónová, citransodný), farbivo (beta-karotén)], pšeničnámúka, mango 9%, celévajce, sladidlá (erytritol, maltitol, sukralóza, glykozidysteviolu), cukrárskyprípravok na bázenesladenéhorastlinnéhotuku (pitnávoda, čiastočnehydrogenovanýrastlinnýtuk (palmovýtuk) 27%, potravinárskavláknina: frukto-oligosacharidy, emulgátory: esterymono- a diglyceridovmastnýchkyselín s kyselinoumliečnou, esterymono- a diglyceridovmastnýchkyselín s kyselinoumono- a diacetylvínnou, sójovýlecitín; mliečnabielkovina, stabilizátory: celulóza, sodnásoľkarboxymetylcelulózy, fosforečnanydraselné, citranysodné; jedlásoľ, arómy, farbivo: beta-karotén), mrkva, kukuričnámúka, sušenásrvátka, modifikovanýškrob, sušenéodstredenémlieko, bambusovávláknina, tekutývaječnýžĺtok, potravinárskaželatína, arómy, zomletévanilkovésemienka, jedlásoľ